fbpx

Letra e Mukoskit, Arnaudovit dhe Vasilevskit dështoi t’i jepet edhe Kançevskës (VIDEO)

Përkrahësit e iniciativës “Maqedonia bllokon”, sot janë drejtuar për në lagjen Përzhino, drejt shtëpisë së ish ministres së Kulturës, Elizabeta Kançevska Mileska e cila është koordinatore e grupit të ri parlamentar, transmeton Portalb.mk. Por përpjekja e tyre ishte e pasuksesshme, sepse pjesëtarët e Ministrisë për Punë të Brendshme, të cilët ishin të vendosur në rrugë, i kanë ndaluar ata.

Demonstruesit derisa sa ecnin brohorisnin “Maqedonia, Maqedonia”,

Lideri i partisë së “Maqedonia e vetme”, Janko Baçev e kanë ftuar ish ministren që të dalë nga shtëpia e saj, dhe të solidarizohet me qytetarët, dhe jo, siç tha ai, me ata të Kuvendit, sepse ato kanë vetëm një qëllim, ta shesin Republikën e Maqedonisë.

“Dil Beti, dil, nëse nuk bën diçka tjetër, së paku për atë që je shtëpiake. Dil me popullatën dhe pranoje letrën nga qytetarët”, tha Baçev.

Letra e cila kërkohej që të pranohej nga Baçevi, ishte e njëjta që javën e kaluar ua lanë deputetëve Sasho Vasileski, Luben Arnaudov dhe Kërsto Mukoski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button