fbpx

OJQ-të në Maqedoni e dënojnë arratisjen e Gruevskit: Të hetohen lëshimet e organeve gjyqësore dhe policia

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *