fbpx

Çifti japonez për 38 vjet martesë i përshtatin veshjet me njëri-tjetrin

Tsuyoshi dhe Tomi Seki janë martuar që 38 vite. Instagram-i i tyre (bonpon511) është një referencë për emrat e tyre dhe datën e martesës. Sipas të dhënave, ata u martuan në vitin 1980, përcjellë KultPlus.

Ata gjithmonë para se të dalin kujdesen që rrobat e tyre plotësojnë njëra-tjetrën. Më poshtë ju sjellim disa fotografi të këtij çifti ku shihen çdo ditë me veshjet që iu përshtaten njëri-tjetrit. / KultPlus.com

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button