fbpx

Sot nisi riatdhesimi i eshtrave të Mid’hat Frashërit (VIDEO)

Më 10 nëntor, në Nju Jork u mbajt ceremonia për riatdhesimin e eshtrave të Mid’hat Frashërit, personalitetit të shquar kulturor dhe politik shqiptar.

Ceremonia lamtumirëse u mbajt të shtunën, në qendrën “Nënë Tereza”, të Kishës “Zoja e Shkodrës”, në Nju Jork.

Më shumë për cerominë në Nju Jork, në videon e Zërit të Amerikës.

 

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button