fbpx

Rasti “Perandoria”, Kamçev në qelinë për mysafir elitar në Shutkë

Renovimi i burgut të Shkutës u bë në kohën e duhur. Kështu ‘banorët’ në paraburgim dhe në qelitë e kësaj pjesë të burgut, pjesa e elitës do të kenë mundësi të parët të shijojnë kushtet e përmirësuara në këtë burg, shkruan Civilmedia, përcjell Portalb.mk.

Nuk janë përmirësuar vetëm kushtet fizike, por edhe trajtimi do të jetë ndryshe për ‘mysafirët elitar’.

Orce Kamçev, njëri nga pesë ta arrestuarit mbrëmë me vendimin e gjykatës për rastin “Perandoria” iu shqiptuan 30 ditë paraburgim, ku do të qëndrojnë në të ashtuquajturën ‘Dhoma e Hagës’, e cila është sobë komode dhe e pastër.

Ndërkaq deri sa kriminelëve ‘ordinar’ iu bijën dhëmbët, sëmuren, madje edhe vdesin nga sëmundjet që kanë ‘fituar’ në kushtet teje të këqija jo johumane në burgjet e Maqedonisë, të burgosurve ‘elitarë’ iu janë përgatitur qelitë me kushte të mira, të pastra dhe me mjek qysh në ditën e parë të burgimit.

“Perandoria”, Orce Kamçev dhe 4 persona tjerë 30 ditë paraburgim

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button