Raufi: Shkaku i vdekjes së Sazdovskit nuk janë goditjet e Besirit dhe Skenderit, por kutia prej metalit e vendosur në stacionin e autobusit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *