fbpx

Video: Tymi që del nga zjarri në deponinë e Tetovës, kancerogjen

Kanë dështuar orvatjet për të vënën nën kontroll deponinë në Tetovë e cila digjet tashmë dy ditë me radhë.

Sipas vetëqeveristjes lokale bëhet fjalë për zjarr të kurdisur.

Problemi është se nga zjarri mbi qytet përhapet tymi, për të cilin mjekët thonë se është kancerogjen dhe i dëmshëm për shëndetin e njerëzve, për shkak të faktit se krahas hedhurinës së zakonshme, ka edhe hedhurinë medicinale. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button