fbpx

“Drejtësi për Gruevskin”: Mbështetje për Gruevskin, lufta e tij është edhe lufta jonë

Në protestën e sontme për drejtësi të Nikolla Gruevskit para Gjykatës Penale janë dërguar porosi për përkrahje të ish-kryeministrit, Portalb.mk.

“Sonte vetëinciativa si anëtarë të VMRO-DPMNE-së jemi organizuar dhe jemi mbledhur të dërgojmë porosi. Është e qartë se kjo që i ndodh Gruevskit është ndjekje politike. Në rastin ‘Tank’, dëshmia është ende në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë. Prokuroria Speciale ka për qëllim shkatërrimin e elitës politike të VMRO-DPMNE-së. Të gjitha akuzimet e PSP-së janë bazuar në mënyrë joligjore. I inkurajojmë gjykatësit të punojnë në pajtim me ligjin e Republikës së Maqedonisë. E ftojmë kryetarin e Maqedonisë të sjellë vendim me të cilin do të ndërpritet kjo ndjekje politike në Maqedoni. Jap përkrahje publike për Gruevskin. Falemnderit për gjithçka që ka bërë,  lufta e tij është edhe lufta jonë. Duhet ta dijë se populli maqedonas nuk do ta lë”, deklaroi Alekandar Trajkovski.

Komisioni e miratoi kërkesën e Gjykatës për marrjen e mandatit të Gruevskit, votimi vazhdon në seancë plenare

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button