Komisioni e miratoi kërkesën e Gjykatës për marrjen e mandatit të Gruevskit, votimi vazhdon në seancë plenare

Edhe pse Komisioni për Çështjen e Mandatit dhe Imunitetit sot në Parlamentin e Maqedonisë me pesë vota ‘për’ nga nëntë gjithsejt e ka miratuar kërkesën e Gjykatës për marrjen e mandatit të deputetit Nikolla Gruevski, kërkesa pritet të hidhet poshtë kur të del në votim përfundimtar, në seancë plenare që pritet të mbahet të premten, transmeton Portalb.mk. … Continue reading Komisioni e miratoi kërkesën e Gjykatës për marrjen e mandatit të Gruevskit, votimi vazhdon në seancë plenare