fbpx

Njihuni me hotelin më të keq (FOTO)

Britannia Hotel është vlerësuar si hoteli më i keq në Britani të Madhe, për vitin e gjashtë me radhë.Imazhet e tmerrshme të shkrepura prej vizitorëve, që janë studiuar prej ekspertëve të organizatës Wich, tregojnë gjendjen e mjerueshme brenda me mure e tapëtë të njollosura, peshqir të shqyer dhe ulëse të kapura me shirit ngjitës.

Deri në dhënien e këtij ‘çmimi’ organizata ka pyetur afro tetëmijë vizitorë të hoteleve të ndryshme, që të flasin për pastërtinë, dhomat e fjetjes, shtretërit, banjat, ushqimin dhe pijet, hapësirat e përbashkëta, shërbimin për klient dhe vlerën në para.

Shumica e ankesave për Britannia ka qenë për shërbimin për klientë, kualitetin e dobët të dhomave, të pasuar prej nivelit të pastërtisë dhe kualitetit të dobët të ushqimit. (Tema)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button