fbpx

Është vrarë një ushtar amerikan në Kabul

Një ushtar i ushtrisë amerikane në Afganistan, është vrarë në një sulm të brendshëm në Kabul, raportuan ushtria amerikane më 3 nëntor., transmeton REL. 

Debra Richardson, zëdhënëse e misionit në Afganistan, tha përmes njoftimit se edhe një ushtar tjetër amerikan është lënduar gjatë sulmit.

Nuk ka pasur raportime për përgjegjësinë ndaj sulmit të bërë nga forcat afgane ndaj ushtarëve ndërkombëtarë me të cilët bashkëpunojnë.

Gjenerali Scott Miller, komandant në NATO dhe ushtrinë amerikane, nuk ka komentuar ndaj sulmit që i ishte bërë edhe një shefi të policisë lokale në Kabul.

Sulmi i fundit ka çuar në 8 numrin e viktimave nga ushtria amerikane në Afganistan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button