Gostivar, sot do të fillojë Festivali i Teatrove “Othello” (FOTO/VIDEO)

Duke filluar nga sot, 5 nëntori, deri më 9 nëntor, në Gostivar do të mbahet edicioni i dytë i Festivali Ndërkombëtar i Teatrove “Othello”, transmeton Portalb.mk. Që të gjitha netët do të nisin në ora 19:00, në Qendrën për Kulturë të Gostivarit. Organizatorë të festivalit janë Berat Saliu dhe Argjend Hasani, ndërkohë që udhëheqës për … Continue reading Gostivar, sot do të fillojë Festivali i Teatrove “Othello” (FOTO/VIDEO)