fbpx

Rryma nuk u shtrenjtua për 10, por për 130 %!

Komisioni rregullator për energjetikë (KRE) pezulloi tarifën e lirë për amvisëritë në periudhën prej orës 13 deri në ora 16 gjatë ditëve të punës, me këtë hap të rregullatorëve rryma u shtrenjtua për 130 për qind në këto tre orë.

Llogaritë e rrymës tek tytetarët do të jenë më të trasha për më shumë se 10 për qind, siç paralajmëruan mediumet proqeveritare dhe Qeveria e kryeministrit aktual Nikolla Gruevski.
Derisa qytetarët janë në shok, sipas portalit Sky, është marrë vesh edhe një shtrenjtim i ri prej 20 për qind i cili do të ngjajë pas zgjedhjeve lokale në vitin 2013. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button