fbpx

Snapchat përsëri po humb miliona përdorues

Platforma për biseda me foto Snapchat vazhdon të luftojë me tkurrjen e përdoruesve.

Aplikacioni për biseda me foto Snapchat ka vazhduar të humbasë përdoruesit në tremujorin e verës dhe nuk pret një kthim të shpejtë.

Gjatë tre muajve deri në fund të shtatorit, numri i përdoruesve të përditshëm aktivë ra me një për qind në 188 milionë, siç njoftoi Snapchat të enjten pas mbylljes së tregut amerikan, transmeton lajmi.net.

Versioni i Android si një problem
Snapchat ka vuajtur nga konkurrenca e ashpër nga filiali Instagram dhe Facebook, që për disa kohë këto dy rrjete sociale ishin mjaft të popullarizuara te të rinjtë në veçanti. CEO i Snapchat Evan Spiegel pranoi probleme me aplikacionin Android. Ata po punojnë shumë për të siguruar një aplikacion më cilësor.

Gjithashtu, Snapchat do të vazhdojë të dështojë në arritjen e grupeve të reja të përdoruesve. Sipas Spiegel , ka ende një shtrirje të jashtëzakonshme në grupin e 13-34 vjeçarëve në Evropë . Miliarda njerëz në pjesë të tjera të botës, por sidomos njerëzit e moshuar nuk do të përdorin platformën, pranoi shefi i Snapchat.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button