fbpx

Shkup, “Viola – Violissimo” dhe artistë amerikanë sjellin edhe koncertin e dytë (FOTO)

Të dielën, më 28 tetor, me fillim prej ora 20:00 në Sallën Kamertale të Filarmonisë së Maqedonisë do të zhvillohet koncerti i dytë i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës Kamertale, transmeton Portalb.mk.

Në koncert do të marrin pjesë artistët nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ronald Carbone – Violë, Frank Dodge – Violonçelo dhe Derek Han – Piano (SHBA, nga Kosova vjen Sihana Badivuku – Violinë dhe nga Maqedonia Blerim Grubi – Violë.

Në kuadër të koncertit do të shfaqet edhe Ansambli i Violës “ArsKosova”.

Koncerti i parë i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës Kamertale u mbajt në Çifte Hamam të Çarshisë së Shkupit, dhe në të morën pjesë pianisti nga Franca,  Pierre-Laurent Boucharlat, violinistja nga Kosova, Sihana Badivuku dhe violisti nga Maqedonia, Blerim Grubi.

Pierre-Laurent Boucharlat,, Sihana Badivuku dhe Blerim Grubi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button