Skena e Muzikës Serioze Shqiptare triumfoi në Filarmoninë e Maqedonisë (FOTO/VIDEO)

Edicioni i gjashtë i manifestimit kulturor “Skena e Muzikës Serioze Shqiptare” përfundoi në Filarmoninë e Maqedonisë, me Filarmoninë Gjermane të Rinit, të dirigjuar nga Desar Sulejmani, dhe me kompozime nga profesori universitar Fatos Lumani. Salla ishte e mbushur plotë, kurse shprehja e mirëseardhjes në gjuhën shqipe, ia shtoi edhe më shumë madhështinë mbrëmjes, transmeton Portalb.mk. Fytyra … Continue reading Skena e Muzikës Serioze Shqiptare triumfoi në Filarmoninë e Maqedonisë (FOTO/VIDEO)