Modeli funksionues, DSK-ja të ndahet nga MPB-ja

Ekspertët për siguri, kanë vlerësuar se modeli më i mirë për t’u reformuar Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK), është të ndahet nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe të funskionojë si organ i pavarur, transmeton Portalb.mk. Në panelin e diskutimit “Ardhmëria e reformave në kushte të krizës politike”, ku u prezantuan rezultate e anketës së realizuar … Continue reading Modeli funksionues, DSK-ja të ndahet nga MPB-ja