Anketë: Krahasuar me Gruevskin, institucionet janë më pak të varura nga Zaevi (FOTO)

Në vitin 2016, 68 për qind e qytetarëve kanë vlerësuar se institucionet shtetërore janë të varura nga ish kryeministri Nikolla Gruevski, kurse këtë vit se institucionet shtetërore janë të varura nga kryeministri Zoran Zaev mendojnë 52 për qind, thuhet në anketën e realizuar nga Asociacioni për Bashkëpunim dhe Tolerancë Qytetare që u prezantua sot në Shkup, … Continue reading Anketë: Krahasuar me Gruevskin, institucionet janë më pak të varura nga Zaevi (FOTO)