fbpx

Koxias në Twitter: Dorëheqja është një akt përgjegjësie

Ish shefi i dipmoacisë greke Nikos Koxias në profilin e tij në Twitter i ka hedhur poshtë zërat që shkruajnë lidhur me prapavijën e dorëheqjes së tij duke i quajtur gënjeshtra dhe shpifje të porositura.

“Me gënjeshtra dhe shpifje e rrisin reputacionin dhe dinjitetin tim. Ofruesit të korruptuar “pistoletë e sistemit” e nxisin nderin dhe dinjitetin e atyre që kundërshtojnë. Kështu e godasin funksionin e demokracisë. Dorëheqja është një akt përgjegjësie”, shkruan Nikos Koxias në profilin e tij zyrtarë në Twitter.

Ish ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Koxias, i cili është lider i lëvizjes për ide dhe aktivitete “Prato”, sonte do të mbaj fjalim në Iraklino të Greqisë. Ngjarja është organizuar nga lëvizja e tij, kurse ai do të mbajë fjalim në temën “Greqia në botën që po ndryshohet”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button