fbpx

“Monstra”, ekspertët mostrat nga dheu dhe gëzhojat nuk i kanë marrë nga terreni, por ua kanë dhënë në laboratori

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *