Në fushën e arsimit në Maqedoni bëhet politikë, e jo reforma

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Keky shtet k rsmim jo cilsore,deri ne kete situate apo gjendje e pruan partit politike me kuadrat jo kualitative dhe diplloma fallco por ushtare partiak,ketu ka venduar dore ke shqiptaret ca vite me radhe DUI i ka damtuare persetepermi shkollimin jo cilsore,kete populle damtuan,e degraduane,per nevojat e veta partike bile nuk mundet te gjejeshe dhe drejtesi per tu punsuare njerz kfalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *