Në Selanik do të mbahet mbledhja e katër ministrave të Punëve të Jashtme, Greqisë, Maqedonisë, Bullgarisë dhe Shqipërisë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *