PSP hapi hetim me emrin “Propaganda”, dyshohen themeluesi i “Kurir” Aco Misajlloski dhe drejtori RTVM-së, Marjan Cvetkovski

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *