Rileximi i Don Kishotit: Idealisti dhe materialisti

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Ende ka shprese.Megjithese i kufizuar numri i shpirtrave shkrimi juaj e verteton kete. Ju keni shpirt te bukur.
    me respekt
    hhasanaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *