fbpx

Grumbuj të qenve endacak shëtitën nëpër Tetovë (FOTO)

Në emailin e Portalb.mk janë dërguar disa fotografi në të cilat shihen disa qenë endacak në një ndër rrugët kryesore të qytetit të Tetovës, afër Tregut të Gjelbër.

Qentë endacakë serish paraqesin rrezik për banorët e disa lagjeve në qytete të ndryshme të Maqedonisë, dhe strehimi i tyre vazhdon të mos jetë një nga prioritetet e duhura.

Qytetarët gjithmonë kanë shprehur shqetësim për sigurinë e fëmijëve, e veçanërisht gjatë natës kur këta qenë sulmojnë njerëzit.

Ndryshe, grumbujt e qenve endacak nëpër rrugë kanë qenë edhe shkaqe të aksidenteve rrugore.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button