fbpx

Bombë në “Titanik”: Le të punojë për ne në zgjedhje, ose do të fluturojë nga puna!

Për zgjedhjet lokale të vitit 2013 çdo votë ka qenë e rëndësishme, sidomos për Komunën Qendër ku lufta politike ka qenë më e ngushtë. Për këtë në një nga bisedat e publikuara sot në seancën gjyqësore të rastit “Titanik” dëgjohet se si ish-ministri, Mile Janakieski sillet i nervozuar sepse një i punësuar ka luftuar për Andrej Zhernovskin, kandidat nga LSDM-ja, transmeton Portalb.mk.

“Punon si zjarrfikës në Aerodrom. Punon për Zhernovskin. Thuaji të punojë për ne ose do të fluturojë nga puna”, i thotë Janakieski në një bisedë bashkëbiseduesit në telefon.

Bashkëbiseduesi sërish i ka thënë se ai është shok i Buçkovskit, dhe e ka ditur se është i atyre.

Edhe fëmijët pa prindër kanë votuar për Gruevskin, drejtoresha e Shtëpisë së Fëmijëve pa Prindër i ka gjetur vota VMRO-së

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button