Edhe fëmijët pa prindër kanë votuar për Gruevskin, drejtoresha e Shtëpisë së Fëmijëve pa Prindër i ka gjetur vota VMRO-së

Për momentin në Gjykatën Penale, në seancën gjyqësore për rastin “Titanik”, ku të akuzuarit ndiqen për manipulime zgjedhore në vitin 2011 dhe 2013, janë  duke u dëgjuar biseda të përgjuara, ose siç njihen në opinion “bomba”, transmeton Portalb.mk. Në një nga bisedat, pesë ditë para zgjedhjeve në vitin 2013, Mile Janakieski ka biseduar me drejtoreshën … Continue reading Edhe fëmijët pa prindër kanë votuar për Gruevskin, drejtoresha e Shtëpisë së Fëmijëve pa Prindër i ka gjetur vota VMRO-së