Sekretari i përgjithshëm i NATO-s komentoi referendumin në Maqedoni

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg përsëriti se dyert e Aleancës mbesin të hapura për Maqedoninë, por se të gjitha procedurat kombëtare duhet paraprakisht të përfundojnë.

“E përshëndesim votën ‘pro’ në referendumin në Maqedoni, urgjentisht u bëjmë thirrje të gjithë liderëve dhe partive që të angazhohen në mënyrë konstruktive dhe me përgjegjësi për ta kapur këtë moment historik”, ka shkruar Stoltenberg në Twitter.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button