Rezultati përfundimtar nga numërimi 100 për qind i votave

1 Tetor 2018; 13:50 – Në pyetjen “A jeni për anëtarësim në NATO dhe BE duke pranuar marrëveshjen mes Republikës së Maqedonisë dhe Greqisë”, sipas rezultatit të 100 për qind të votave të numëruara nga Komisionit Shtetëror Zgjedhor, gjithsej kanë votuar 666.743 votues apo 36.91 për qind prej numrit të përgjithshëm të votuesve, prej tyre 609.813 apo 91.46 për qind … Continue reading Rezultati përfundimtar nga numërimi 100 për qind i votave