fbpx

Duran Duran: Come Undone

Grupi: Duran Duran
Kënga: Come undone
Albumi: Duran Duran (1993 The wedding album)

Duran Duran është grup rock anglez. I formuar në vitin 1978 mbetet njëri nga grupet më të popullarizuar në botë.

Kanë shitur mbi 70 milionë pllaka, 18 single kanë qenë pjesë e listës amerikane, ndërsa 30 të asaj britanike. Ky bend ishte i pari që filloi të vendos modele të famshme në videoklipet e tyre.

Pothuaj tre dekada Duran Duran mbeten ikonë e muzikës botërore dhe ndër vite  i kanë fituar të gjitha çmimet e mundshme.

Albumi i tyre i fundit është i vitit 2010, All you need is now

Web sajti zyrtar i Duran Duran. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close