fbpx

Madagaskar 3-më i kërkuari në Evropë

Aleks, Marti, Glloria dhe Melman ende janë duke luftuar për të arritur në shtëpi tek Big Apple-i i tyre i dashur.

Udhëtimi i tyre i çon ata nëpër Evropë ku ata gjejnë mënyrën më të mirë për tu kthyer në shtëpi: një cirk të cilin ata e ri-shpikin, edhe atë në stilin Madagaskar.

Një film i përkryer për çdo moshë!/Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close