PLAKU QË GËNJEN DHE PASANIKU QË VJEDH

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Emra konkret mungojne! Eshte kjo valle frika nga guilliotinat e mundeshme ne baze te se cilave funksionojne pleqte qe genjejne, politikberesit qe vjedhin dhe sherbetoret e tyre? Po, pikerisht, keshtu eshte: ” frika i ka ruajtur gjitnje vreshtat”. Lume ato popuj qe kokrat e rrushit i shendruan ne qytetare qe bene revolucionin dhe ndryshuan keshtu boten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *