fbpx

Të dielën gara në mundje në fshatin Studeniçan

Komuna e Studeniçanit organizon gara në mundje ”Tradita vazhdon” ku do të marrin pjesë mundës nga vendi dhe rajoni.
Spektakli në mundje do të mbahet të dielën në Qendrën Rekreativo-Sportive në Studeniçan me fillin prej orës 12:00.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button