Emërohen 22 drejtorë të institucioneve nacionale kulturore

Janë emëruar drejtorët e 22 institucioneve kombëtare të Republikës së Maqedonisë, informojnë nga Ministria e Kulturës. Drejtori i IP Ansamblit të valleve dhe këngëve popullore “Tanec” është emëruar Martin Vuçiq, drejtoreshë e IK Teatri i dramës – Shkup është emërua Viktoria Rangellova Petrovska, i IK Filarmonia e Maqedonisë – Shkup drejtor u emërua Viktor Ilievski … Continue reading Emërohen 22 drejtorë të institucioneve nacionale kulturore