“Monstra”, avokatët thonë se “E1” gënjen, familjarët e të vrarëve të kënaqur nga deklarata

Avokatët dhe familjarët e të akuzuarve në rastin “Monstra”, e kontestojnë vërtetësinë e deklaratave të dëshmitarit të koduar “E1”, ndërkaq prokurorët dhe avokatët e familjarëve të të vrarëve thonë se ai jep deklarata logjike dhe të sakta, raporton Portalb.mk. Në seancën e sotme gjyqësore, dëshmitari “E1” u është përgjigjur pyetjeve të palës mbrojtëse, gjegjësisht avokatëve dhe … Continue reading “Monstra”, avokatët thonë se “E1” gënjen, familjarët e të vrarëve të kënaqur nga deklarata