fbpx

Zjarr në një stallë në komunën Butel

Në një zjarr, i cili mëngjesin e sotëm shpërtheu në një stallë me objekt ndihmës në rrugën “Mrezhiçka” pa numër në komunën e Butelit, është shkaktuar dëm material prej rreth 120 mijë denarë.

Siç informoi Njësiti territorial për shuarje të zjarrit i Qytetit të Shkupit, zjarri tek ata është denoncuar përmes linjës telefonike në orën dy të mëngjesit, transmeton MIA.

Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar tre automjete dhe shtatë zjarrfikës nga ora 2:00 deri në orën 4:30 të mëngjesit.

Në zjarr janë përfshirë 150 metra katrorë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button