fbpx

“Bombë”, Jankieski: Profesori i edukatës fizike e ka të ndaluar të punojë, duhet të shkojë derë më derë

Në seancën e sotme gjyqësor “Titanik”, në të cilën dëgjohen “bombat” e papublikuara, ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, i lajmërohet një kryetarit të komunës që të organizojë që profesori i edukatës fizike, Gjorgji Dimitrov, të mos shkojë në punë pasi që duhet të kryejë aktivitete partiake, njofton Portalb.mk.

“T’ia ndalosh profesorit për edukatë fizike të shkojë në punë. Thuaj që të mos e shohë Vallandovën deri në zgjedhje. Duhet të shkojë derë më derë”, i thotë Janakieski bashkëbiseduesit.

Ndaj kësaj, bashkëbiseduesi i thotë se do ta rregullojë këtë punë.

“Bombë”, Janakieski u thotë inspektorëve në Strumicë: T’u thoni se mielli është kancerogjen

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button