“Bombë”, Janakieski u thotë inspektorëve në Strumicë: T’u thoni se mielli është kancerogjen

Në Gjykatën Penale të Shkupit është duke vazhduar dëgjimi i bisedave të përgjuara ose siç njihen në opinion si “bomba” që lidhen me rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike, transmeton Portalb.mk. Në disa biseda të 30 majit 2011, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski e porosit ish-drejtorin e DAP, Goran Trajkovski, siç thuhet në … Continue reading “Bombë”, Janakieski u thotë inspektorëve në Strumicë: T’u thoni se mielli është kancerogjen