“Bombë”, Jankulloska për fushatë partiake ka kontrolluar nëse gruaja e Cërvenkovskit ka shtëpi në Kroaci

Me kërkesë të shefit të atëhershëm të Kabinetit të Nikolla Gruevskit, Martin Protogjer, ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska në vitin 2011, i ka shfrytëzuar lidhjet e saja, gjegjësisht fuqinë dhe ndikimin si ministër, dhe ka kontrolluar nëse është e saktë se gruaja e liderit të atëhershëm të LSDM-së, Brano Cërvenkovski, Jasna, ka … Continue reading “Bombë”, Jankulloska për fushatë partiake ka kontrolluar nëse gruaja e Cërvenkovskit ka shtëpi në Kroaci