“Bombë”, Jankulloska dhe Protogjer: Patjetër t’i padisim gazetarët, nuk mund të luftojmë me A1

Në njërën nga bisedat e publikuar sot gjatë seancës “Titanik”, ish ministrja e MPB-së, Gordana Jankulloska dhe ish shefi i Kabinetit të Nikolla Gruevskit, Martin Protogjer, dëgjohen se si flasim për aferën “Listat” të Televizionit A1, kur gazetarët zbuluan se çdo i punësuar në administratën e shtetit duhet të propozojë nga 15 votues, njofton Portalb.mk. … Continue reading “Bombë”, Jankulloska dhe Protogjer: Patjetër t’i padisim gazetarët, nuk mund të luftojmë me A1