fbpx

NATO: Dallimet midis anëtarëve nuk e dëmtojnë aleancën

Zyrtarët e NATO-s janë shprehur se partnerët e aleancës gjithnjë kanë qenë dakord mbi solidaritetin dhe mbrojtjen reciproke edhe pse mes tyre mund të ketë mosmarrëveshje të herëpashershme, duke iu referuar tensioneve të fundit mes Turqisë dhe SHBA-së, raporton Anadolu Agency (AA).

Një zyrtar i NATO-s tha për AA se mes anëtarëve të aleancës herë-herë mund të ketë pikëpamje të ndryshme, por kjo nuk dëmton dakordimin e arritur në çështjet themelore në kaudër të aleancës.

“Partnerët aleatë kanë treguar gjithmonë marrëveshje mbi solidaritetin dhe mbrojtjen reciproke të njëri-tjetrit, edhe pse ka mosmarrëveshje të herëpashershme midis aleatëve të NATO-s”, tha zyrtari i NATO-s, duke bërë të ditur se kjo çështje është në interesin e marrëdhënieve dypalëshe.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close