Në orët e mbrëmjes nuk lëvizet në Tetovë nga veturat dhe shitësit ilegal që bllokojnë trotuaret (FOTO)

Lajme të ngjashme

Një koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *