fbpx

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë pritet deri 30 minuta

Lidhja auto-moto e Maqedonisë informon se është shtuar intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane, si dhe është rritur pritja në vendkalimet kufitare.

Në vendkalimet Tabanoc dhe Borogrodicë, për hyrje-dalje nga Maqedonia pritet rreth 15-30 minuta. Në vendkalimet tjera të mbetura të Maqedonisë, nuk ka pritje të gjata për hyrje-daljet nga shteti.

LAMM rekomandon shoferët të inkuadrohen me kujdes dhe me shpejtësi të përshtatur dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close