Arben Taravari i hedh poshtë akuzat e BDI – Gostivar

Komuna e Gostivarit nuk mundëson ndërtime pa dokumentacionin e nevojshëm, thotë kryetari Arben Taravari në akuzat e degës së BDI-së se me aksionet për prishjen e objekteve pa leje, e mbulon të vërtetën dhe e stimulon krimin urbanistik dhe ndërtimin  e objekteve të paligjshme. “Për atë objekt ka procesverbal si dhe për disa të tjera … Continue reading Arben Taravari i hedh poshtë akuzat e BDI – Gostivar