Gjenerali i NATO-s, Skaparoti: Me padurim pres të bëheni anëtarja e 30-të e Aleancës

“Shteti juaj ndërton ardhmëri të ndritshme dhe po përparon. NATO i ndan përpjekjet e juaja për sundim të së drejtës dhe sigurinë në rajon. NATO e ndanë përkushtimin tuaj ndaj demokracisë, sundimit të ligjit, si dhe sigurinë dhe stabilitetin në rajon. Mbështetja e juaj e vazhdueshme është e rëndësishme jo vetëm për Ballkanin Perëndimor, por … Continue reading Gjenerali i NATO-s, Skaparoti: Me padurim pres të bëheni anëtarja e 30-të e Aleancës