fbpx

Shtatëmbëdhjetë vjet nga vdekja e 10-të pjesëtarëve të armatës në Karpallak

Me vendosjen e luleve para pllakës përkujtimore në Karpallak dhe në kompleksin “Karpallak” në Prilep u shënua 17 vjetori i vdekjes së 10 pjesëtarëve të forcave të sigurisë në Karpallak në vitin 2001.

Në vendin Karpallak mes Tetovës dhe Shkupit, si edhe para kompleksit në qendër të Prilepit kurora me lule vendosi një delegacion i Kuvendit, i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i Armatës së Republikës së Maqedonisë.

Më 8 gusht të vitit 2001 në rrugën Shkup-Tetovë në afërsi të fshatit Grupçin te vendi Karpallak nga prita është sulmuar një konvoj i Armatës së Republikës së Maqedonisë, me ç’rast e humbën jetën dhjetë pjesëtarë të armatës.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close