fbpx

Referendumi për emrin, KSHZ tregon sa është numri i votuesve dhe si do të votojë diaspora

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. ju lutem na udhzoni se si te votojm ne menyr elektronike per referendumin e emrit te Maqedonis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *