Prishet tenderi i Shëndetësisë, ministri Filipçe duhet t’i dëmshpërblejë tre ndërmarrje

Komisioni Shtetëror për Ankesa në Furnizime Publike (KSHAFP) i ka pranuar ankesat e parashtruara nga tre ndërmarrje në lidhje me tenderin për furnizim publik të testeve dhe reagjentëve për analizat biokimike, imunologjike, hematologjike dhe kuagulative. Tenderi në të cilin kishte vetëm një ofertë – prishet, kurse tre operatorëve ekonomik – ankuesve, ministri i Shëndetësisë, Venko … Continue reading Prishet tenderi i Shëndetësisë, ministri Filipçe duhet t’i dëmshpërblejë tre ndërmarrje