fbpx

Edhe një tender i fituar nga kompania e zv.kryeministrit Koço Angjushev!

Kompania Brako nga Velesi ku bashkë-pronar është zv.kryeministri Koço Angjushev fitoi tender nga shteti. Për pothuajse 37 mijë euro kompania duhet të distribuojë rrjet për mbrojtjen nga shembjet në rrugë, për NP Rrugët e Maqedonisë.

Marrëveshja është lidhur më 9 korrik të muajit të kaluar, njofton Alsat-M. Në tenderin e shpallur nga ndërmarrja që kujdeset për rrugët në vend janë paraqitur tre kompani. Megjithatë më e lira ka qenë oferta e Brakos.

Zv. Kryeministri Koço Angjushev një periudhë më të gjatë është në fokus të publikut. Shkaku është vendimi, kompanitë ku ka pjesëmarrje pronësore, të aplikojnë për mbështetje shtetërore përmes fondeve të ndryshme.

LEXO: Zëvendëskryeministri i ekonomisë, Angjushev i ka tërhequr kompanitë nga lista fituese e parave shtetërore

LEXO: Firma e Koço Angjushevit fitoi 160.000 euro nga Fondi për inovacione

LEXO: Angjushev kërkon që bashkëpronarët e firmave të tij të tërhiqen nga aplikimet për para shtetërore

LEXO: Angjushev: Nuk kam çfarë të fsheh, e inkurajoj Prokurorinë për ta hetuar rastin

LEXO: Kryeministri Zaev nuk mendon t’i shkarkojë Angjushevin dhe Lokvenecin

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button