Heqja e tërësishme e tatimit, Bekteshi: Kërkesa do të shqyrtohet nga Qeveria e Kosovës (FOTO)

Është realizuar takimi ndërmjet ministrave të ekonomisë të Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi dhe atij të Kosovës, Bajram Hasani. Në këtë takim, ministri Bekteshi ka parashtruar kërkesën për heqjen e tërësishme të tatimit doganor për prodhimet bujqësore të Maqedonisë nga Kosova, dhe e njëjta do të shqyrtohet në seancën e ardhshme qeveritare të Republikës së Kosovës, njofton … Continue reading Heqja e tërësishme e tatimit, Bekteshi: Kërkesa do të shqyrtohet nga Qeveria e Kosovës (FOTO)